Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları

Üniversitemiz bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek-2 inci maddesi uyarınca 06.03.2023 tarihli ve 32124 sayılı Resmi Gazete’de Sözleşmeli Personel Alım İlanı yayımlanmıştır.
İşbu alım ilanına 08.05.2023-16.05.2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı platformu üzerinden yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, asil ve yedek listede yer alan adaylar ile başvurusu geçersiz sayılan adaylara ilişkin sonuçlar aşağıda sunulmuştur.
KPSS puanı ile asil ve yedek listeye giremeyen adaylar listelerde yer almamaktadır.
Asil listede yer alarak yerleşmeye hak kazanan adayların, atama işlemlerine esas olmak üzere Rektörlüğümüze getirmesi gereken belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Duyuru Metni İçin Tıklayınız